Ubiquiti tréningek áttekintés

ubiquiti

Cégünk oktatási portfóliójába 2012-ben kerültek  az Ubiquiti Networks, a neves amerikai kül- és beltéri rádiós eszközök forgalmazójának tanfolyamai. A tréningek bevezetésével célunk a gyártó termékeinek megismertetése partnereinkkel, a telepítési folyamatok bemutatása laborfeladatokon keresztül, a tervezéstől a kivitelezésig. Jelenleg elérhető Ubiquiti tréningek:

  • airMAX és airVision Telepítői Tanfolyam: A vezeték nélküli világot forradalmasító Ubiquiti Networks kültéri berendezéseivel és azoknak a beállításával, üzemeltetésével foglalkozik a tanfolyamunk. Mindenre kiterjedő információt ad 5GHz-es vezeték nélküli hálózatok pont-pont és pont-multipont többcélú (multi-service) felhasználására, valamint bemutatja az Ubiquiti AirVision megfigyelőrendszerét.
  • UniFi és AirCam Telepítői Tanfolyam: Bemutatásra kerül az Ubiquiti UniFi rendszere, amely egyszerű telepítésével, könnyű kezelhetőségével első osztályú választás a belépő szintű intelligens beltéri wireless hálózatok létrehozásához. Megismerhetik az Ubiquiti új IP kamerás rendszerét, amely IP kamerákból (AirCam, AirCam Dome, AirCam Mini) és ingyenes NVR szoftverből (AirVision) áll. Tanfolyamunk mind az elméleti, mind a gyakorlati képzést magában foglalja a tervezéstől a kivitelezésig.

2012. májusában a legelsők között szereztük meg az Ubiquiti termékeket forgalmazó cégek közül a hivatalos minősítést, mely szerint Ubiquiti Networks Authorized Training Partnerek lettünk az airMAX termékekre vonatkozó kültéri wireless témakörben. Képzésünk angol nyelven elérhető:

  • Ubiquiti airMAX Certified Admin Training: A kétnapos tréning elméleti és gyakorlati tudást ad, tervezési, működési és kezelési hozzáértést nyújt az Ubiquiti airMAX hálózatában. A tanfolyam az Ubiquiti saját tematikáját tartalmazza, amelynek anyaga eredeti (angol nyelvű) kézikönyv formájában minden résztvevő számára biztosított. A laborfeladatokat a gyártó által különlegesen erre a célra fejlesztett segédeszközén keresztül mutatjuk be. Akik teljesítik a kurzust, a feladatokat és sikeresen levizsgáznak, az Ubiquiti által minősített tanúsítványt kapnak.

Elérhetőség

Inter Crown Europe Zrt. - Elbatex Csoport
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.

Tel.: +36-1-329-0842
Mobil: +36-20-956-5585
E-mail: sales@intercrown.hu

Aktuális

Nagy érdeklődés övezi az Ubiquiti UniFi bel- és kültéri Accesspointjait, beállítási és konfigurációs lehetőségeit, így 2019. február 22.-én újból elindítjuk az Ubiquiti UniFi Telepítői Tanfolyamunkat. A résztvevők megismerik az Ubiquiti UniFi…

Partner

Learning Chess

Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.

© 2019 Inter Crown Europe Zrt. | Adatkezelési tájékoztató