MikroTik Certified vizsgák

A következő szabályzat a MikroTik Certified tanfolyamok (MTCNA, MTCWE, MTCUME, MTCTCE, MTCRE, MTCINE) valamint az MTCNA+ tanfolyam vizsgájára vonatkozik és összhangban áll a MikroTik aktuális vizsgaszabályzatával.

Vizsga jellege: online teszt, amit a mikrotik.com oldalon kell elvégezni és ami során a résztvevők az összes kapott kérdést egyszerre látják.

Vizsga nyelve: angol/magyar - a kérdések egy része le van fordítva magyarra, a többi angol nyelvű. A fordításhoz bármilyen segédeszköz igénybe vehető, értelmezési nehézségek esetén segítség kérhető a trénertől.

Vizsga időtartama: 60 perc.

Vizsga helyszíne: megegyezik az oktatás helyszínével. Más helyszínről végzett (távoli) vizsgát tenni tilos!

Kérdések száma: 25 db, minden résztvevőnek más.

Teljesítendő szint: 60%.

"Második esély": 50 és 59 % közötti eredmény esetén engedélyezett. A "második esély" egy ugyanolyan feltételekkel elvégezhető vizsga, mint az eredeti vizsga. A második vizsgát az első befejezése után egy órán belül el kell kezdeni. A második vizsga sikertelensége esetén adott személyre a vizsgát sikertelenné nyilvánítják.

Sikeres vizsga esetén: a résztvevők megkapják a MikroTik által kiállított online Certificate-et. A Certificate a kiállítás napjától 3 évig érvényes.

Sikertelen vizsga esetén: a résztvevő csak akkor vizsgázhat újra, ha egy másik időpontban még egyszer elvégzi az adott tréninget.

Az oktató szerepe a vizsga során: az oktatónak a vizsga menetére semmiféle befolyása nincs azon kívül, hogy a vizsgát elindítja.  A vizsga után a kérdésekre adott válaszok értékelése nem látható sem a résztvevő, sem a tréner számára.

Keresés

Elérhetőség

Inter Crown Europe Zrt. - Elbatex Csoport
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.

Tel.: +36-1-329-0842
Mobil: +36-20-956-5585
E-mail: sales@intercrown.hu

Aktuális

Szeretnéd jobban megismerni a Ubiquiti UniFi bel- és kültéri access pointokat, switcheket és gatewayeket, illetve azok beállítási lehetőségeit? 2 napos képzésünkön továbbfejlesztett tananyaggal lehetőséged nyílik rá. A tanfolyam ideje alatt…

Partner

Learning Chess

Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.

© 2023 Inter Crown Europe Zrt. | Adatkezelési tájékoztató