MikroTik képzések


 

Cégünk Magyarországon először, 2009 óta tart hivatalos MikroTik tréningeket. Összesen hat képzés közül válogathatnak a tanulni vágyók. Az alapképzés (MTCNA) mellett egy-egy külön témakört foglalnak magukban a további képzések, melyek a routingra, wirelessre, tűzfal beállításokra, hot-spotra és hálózati forgalomirányításra is kiterjednek.

MTCNA - MikroTik Certified Network Associate 59 990 Ft+ÁFA - 3 nap

Ez a tanfolyam a Mikrotik képzések alapköve. A RouterOS sok képességét ismerteti sok gyakorlattal, így átfogó képet kaphat a rendszer működéséről.

MTCIPv6E - MikroTik Certified IPv6 Engineer 69 990 Ft+ÁFA - 2 nap

MTCWE - MikroTik Certified Wireless Engineer 44 990 Ft+ÁFA - 2 nap

A tanfolyam elsősorban a Mikrotik termékek vezeték nélküli képességeire fektet hangsúlyt. Kifejezetten ajánlott mindenkinek aki Mikrotik eszközökből szeretne beltéri vagy kültéri rádiós hálózatot tervezni és építeni.

MTCUME - MikroTik Certified User Manager Engineer 54 990 Ft+ÁFA - 2 nap

A tanfolyam elsődleges célja a hálózati ügyfél azonosítás és hozzáférés korlátozás megismertetése valamint a hot-spot szolgáltatás felépítése és üzemeltetése.

MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer 59 990 Ft+ÁFA - 2 nap

Ez a tanfolyam erősen ajánlott mindenkinek, aki hálózati biztonsággal foglalkozik és ki szeretné használni a Mikrotik kifinomult tűzfal és forgalom szabályozó képességeit.

MTCRE - MikroTik Certified Routing Engineer 69 990 Ft+ÁFA - 2 nap

A tanfolyam átfogó ismereteket ad routing területen, ami a RouterOS egyik legnagyobb erőssége.

MTCINE - MikroTik Certified Inter-Networking Engineer 89 990 Ft+ÁFA - 3 nap

Ez a tanfolyam a Mikrotik képzés csúcsa, segítségével teljes képet kapunk az összetett, hálózatok közötti forgalmak szervezéséről, irányításáról.

 

JELENTKEZÉSI LAP

 

A képzések hivatalos vizsgával zárulnak, melynek sikeres teljesítése esetén a MikroTik egy három évig érvényes oklevelet állít ki a résztvevő számára. A vizsga érvényessége három év.

Fontos információ, hogy a specifikált képzések (MTCWE, MTCUME, MTCTCE, MTCRE) elvégzéséhez az alapképzés (MTCNA) sikeres teljesítése szükséges, az MTCINE képzéshez pedig az MTCRE.

Elérhetőség

Inter Crown Europe Zrt. - Elbatex Csoport
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.

Tel.: +36-1-329-0842
Mobil: +36-20-956-5585
E-mail: sales@intercrown.hu

Aktuális

Nagy érdeklődés övezi az Ubiquiti UniFi bel- és kültéri Accesspointjait, beállítási és konfigurációs lehetőségeit, így 2018. november 16.-án újból elindítjuk az Ubiquiti UniFi Telepítői Tanfolyamunkat. A résztvevők megismerik az Ubiquiti UniFi…

Partner

Learning Chess

Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.

© 2018 Inter Crown Europe Zrt. | Adatkezelési tájékoztató