Szeptemberben indul a suli - MikroTik MTCNA képzés

2015.08.04 root

2015. szeptember 2-4. között tartjuk soron következő MikroTik MTCNA képzésünket. A MikroTik "alapképzés" a MikroTik tanfolyamok alapköve. A RouterOS képességét ismerteti sok-sok gyakorlattal. Aki részt vesz, nem csak átfogó képet kaphat a rendszer működéséről, de a főbb funkciókat ki is próbálhatja érdekes konfigurációkkal, példákkal. A hivatalos vizsgával záruló képzésen megszerezheti a MikroTik által elismert és kiállított oklevelet. A képzés időtartama 3 nap, az órák 09:00-17:00-ig tartanak. A képzés helyszíne az Inter Crown Europe Zrt. telephelye, mely a 1139, Budapest, Frangepán u. 11. szám alatt található.

A MikroTik MTCNA képzés tartalmi áttekintőjét az alábbi linkre kattintva olvashatja el: MTCNA képzés – Tartalmi áttekintő

Legyen részese az előregisztrációs kedvezményünknek! Küldje el jelentkezését 2015. augusztus 25-ig e-mailben a sales@intercrown.hu címre és a három napos képzésen 59.990 Ft+ÁFA/fő összegért vehet részt.* 

PLUSZ AJÁNDÉK:

Amennyiben 2015. augusztus 25-ig elküldi jelentkezését a képzés végén hazavihet egy hAP-Lite routert!

És ez még nem minden, a képzés után sem hagyjuk magára!
Egyhónapos utánkövetést adunk ajándékba a képzés végeztével, ahol a tréningen tanultakkal kapcsolatos kérdéseit felteheti oktatónknak.

Az oktatás magyar nyelvű és egy angol/magyar vegyes nyelvű vizsgával zárul (a kérdések 30-40%-a magyarul jelenik meg, a többi angolul). A tréningen rengeteg gyakorlatot kell elvégezni, amihez a routereket mi adjuk, viszont Windows-os programok futtatására alkalmas laptopot hoznia kell a résztvevőknek. Az oktatási napokon a kávészünetekben az ellátást és az ebédet díjmentesen biztosítjuk. A képzés részvételi díjának fizetése előreutalással, a képzés kezdete előtt történik.

A képzésen résztvevőknek rendelkezniük kell hálózati alapismeretekkel. Az MTCNA tananyagához szükséges ismeretek: az ISO/OSI modell 2. és 3. rétege közötti különbség, MAC és IP cím fogalma, subnetek jelentőssége, subnet számítás, átvitelvezérlési protokollok, TCP és UPD közötti különbség, portok fogalma. Routing alapismeretek megléte előny.
A már beregisztrált résztvevőknek igény esetén tudunk biztosítani egy olyan vázlatot, melyből a szükséges előzetes tudás beszerezhető.

* Az MTCNA képzés listaára 69.990 Ft+ÁFA/fő. A kedvezményes részvételi díj a 2015. augusztus 25-ig történő jelentkezés elküldésével érvényes. 

Elérhetőség

Inter Crown Europe Zrt. - Elbatex Csoport
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.

Tel.: +36-1-329-0842
Mobil: +36-20-956-5585
E-mail: sales@intercrown.hu

Aktuális

Az első negyedévében tartott MikroTik képzéseinkre helyek még korlátozott számban rendelkezésre állnak.Jelentkezés és bővebb információ Rékánál: csakanyi.reka@intercrown.hu Jelentkezési lap…

Partner

Learning Chess

Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.

© 2020 Inter Crown Europe Zrt. | Adatkezelési tájékoztató